Make your own free website on Tripod.com
 Search: Lycos Tripod     Free Games
share this page Share This Page  report abuse Report Abuse  build a page Edit your Site  show site directory Browse Sites  hosted by tripod
    « Previous | Top 100 | Next » hosted by tripod

Saung kuring 

 

 

 


Zaman kiwari loba jelema nu hirup na ngimpi, loba nu ngahontal nu teu hontal. Nu balukar na mah labuh nu aya leuheung mun labuh teh bisa hudang deui, kanyataan na mah malah neangan nu teu panuju teu agama..mudah²an para kanca mah ulah dugi ka ngalaman model kitu. Sing jejeng jeung panceg pamadegan the supaya teu kabawa sakaba kaba  nu akhir na ngarugikeun sorangan, ninggali jelema jaman ayeuna boh pamuda oge pamudi na teu kaliwat aki² jeung nini²na, dina katuangan ge tos benten aya nu disebut Spageti, pizza ,hotdog pokok na mah nu araneh lah da kuring mah teu pati apal, lamun di tanyaekun mana combro jeung peuyeum kuring apal..( ih teu gaul!!!) et lain teu gaul tapi eta makanan khas urang Sunda didinya tah nu teu gaul ( har ngobrol jeung saha mang ? )hehhehhe…saha deui atuh nu rek ngamumule budaya bangsa urang ari klo bukan kita² euy…tah makanan abdi make bhs sunda tujuanna hayang ngamumule basa sunda, sabab jaman ayeuna katinggali na basa sunda the mingkin leungit nu makena..nu penting mah ayeuna hayu urang hudang tina ngimpi urang bangun bangsa iyeu jeung bangun jiwa iyeu…sakitu ti sim kuring dan teman teman hehe……

 

Nama             : Ade Fadillah

Tgl                  : Bogor 14 Agustus 1978

Alamat           : Kp. Cimande Girang Rt 05/03 Ds.Lemah  Duhur

                          Caringin 16730 Bogor Jawa Barat

Alumni          : SDN Cimande II

                          SMPN 1 Orange Juice ( Cijeruk )

Hobby           : Naon We nu kira² manfaat

Sakitu nu kapihatur ti sim kuring mudah² aya manfaat na iyeu informasi keur para kanca

 


                    Balik